Medzinárodný ortopedicko-protetický veľtrh OTWorld z pohodlia Vášho domova – OTWorld.connect

Medzinárodný ortopedicko-protetický veľtrh OTWorld z pohodlia Vášho domova – OTWorld.connect

„OTWorld.connect“ sa bude konať online od 27. do 29. októbra 2020 a ponúkne ďalšie vzdelávanie a výmenu poznatkov v oblasti moderných zdravotníckych pomôcok a prístrojov. Zúčastnite sa ho z pohodlia vášho domova!

Väčšina virtuálneho svetového kongresu s viac ako 250 potvrdenými prednášajúcimi a prezentáciami z viac ako 20 krajín bude prezentovaná alebo preložená do angličtiny. Vstupy, ktoré si nestihnete pozrieť naživo, budete mať možnosť sledovať zo záznamu; budete ich mať k dispozícii až 90 dní po udalosti.
 
Kongres bude sprevádzať prezentácia noviniek z priemyslu – prostredníctvom workshopov a v inovatívnych digitálnych výstavných miestnostiach. Paralelne s „OTWorld.connect“, sa 28. a 29. októbra uskutoční 7. európska konferencia TAR (Technically Assisted Rehabilitation – Technicky Asistovaná Rehabilitácia).

Vstupenky budú k dispozícii v polovici októbra. Budete môcť zažiť inovácie v digitálnom priemysle, ako aj workshopy zadarmo. Ak máte akékoľvek otázky, navštívte stránku Otto Bock Slovakia.